Bijna 30 jaar Fysiotherapie Ruesink


Op zaterdag 30 november hebben we hier alvast bij stil gestaan met het gehele team. Er was een korte terugblik en vooral veel aandacht voor de toekomst.

De ontvangst was in Ellecom. Herbert memoreerde kort het verloop van 30 jaar Fysiotherapie Ruesink.

Een uit de hand gelopen hobby. Op 1 januari 1990 begonnen als wilde vestiging naast zijn werk in ziekenhuis Rijnstate en vervolgens uitgegroeid tot een praktijk met 3 vestigingen en 5 fysiotherapeuten die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vervolgens was er aandacht voor de toekomst.
Vanaf 1 januari gaat de organisatie veranderen. Herbert gaat met Joost en Maurice een maatschap vormen en via de weg der geleidelijkheid gaan Joost en Maurice meer organisatorische zaken regelen en kan Herbert zich meer en meer alleen bezighouden met zijn hobby, het behandelen van patienten.
Het maatschapscontract is ondertekend met een mooie pen die we van Tirza en Barbara hebben gekregen. Wat een prachtig gebaar!

Yvonne stopt met haar taken (op 10 januari is haar afscheid) en Manon is sinds 1 december onze nieuwe secretaresse.

Vervolgens zijn we met z’n allen naar de Koepelgevangenis in Arnhem gereden en hebben daar  de escaperoom  “Under the Dome” gedaan. Wat een belevenis. We zijn er helaas niet uitgekomen, de laatste opdracht hebben we net niet gered.

Daarna hebben we heerlijk gegeten bij Goed Proeven in Arnhem.

Om 22.30 uur is iedereen met een zeer voldaan gevoel naar huis gekeerd.
Een hoogtepunt van 2019.