Binnenkort hydrotherapie in het nieuwe Biljoenbad in Velp

Onze praktijk gaat binnenkort de mogelijkheid bieden voor fysiotherapie in het water. Het wachten is nog op de definitieve opening van het Biljoenbad in Velp. Wij leggen u graag alvast uit wat water kan bijdragen aan gezondheid.

Water is namelijk een bron van energie. Bewegen in water is voor mensen met stijve spieren of gewrichtsproblemen een verademing. Immers, het water maakt licht, water draagt en het warme water (31 – 32 graden) ontspant en vermindert pijn. Deze fysiotherapeutische behandeling zorgt voor een verbetering van de conditie en voor soepele spieren en gewrichten.

Al toen Barbara bij onze praktijk solliciteerde, vertelde zij enthousiast over haar passie voor hydrotherapie. Zij heeft hier een uitgebreide opleiding voor gevolgd en heeft meegewerkt aan diverse onderzoeken over deze vorm van behandelen.

Onder haar professionele begeleiding gaat u in het water aan de slag met een op maat gemaakte behandeling.

De behandeling in het water wordt door uw zorgverzekering vergoed indien u verzekerd bent voor fysiotherapie.

Wij houden u middels de nieuwsbrief en onze andere informatiekanalen op de hoogte met betrekking tot de opening van het nieuwe Biljoenbad en de start van deze nieuwe dienstverlening.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over hydrotherapie? Dan kunt u contact opnemen met Barbara via 0313-427654 of barbaramuller@fysiotherapie-ruesink.nl.