De beste wensen!

Wat een jaar! 2020 is voor ons allemaal om bekende redenen een jaar geweest dat we niet snel zullen vergeten. Ook voor onze praktijk is het een jaar geweest wat we ons nog lang zullen herinneren.

Maatschap

Op 1 januari 2020 ging Fysiotherapie Ruesink van een eenmanszaak naar een maatschap, die bestaat uit Joost van der Kooij, Maurice Looijen en Herbert Ruesink. Dat Herbert vervolgens onverwacht tijdelijk uit de roulatie was in verband met hartproblemen, maakt dat het voor Joost en Maurice een vliegende start is geworden.

Gelukkig is Herbert gedurende het jaar weer helemaal opgeknapt en aan het werk.

Pandemie

Toen werd na het eerste kwartaal het coronavirus officieel een pandemie. Daarmee werd alles ineens anders. De praktijk kwam bijna volledig tot stilstand, waarbij alleen de hoogst noodzakelijke zorg toegestaan was. Dat wil zeggen, de zorg waarbij fysiek contact nodig is.

Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk en in een rap tempo maakten we kennis met het behandelen via videobellen. Op die manier hebben wij toch nog heel wat mensen van fysiotherapeutische zorg kunnen voorzien. Ook onze vergaderingen binnen en buiten de praktijk verliepen via digitale middelen. Inmiddels zijn we naast fysiotherapeut ook IT-specialist geworden.

In mei mocht de praktijk weer open, maar ook de rest van het jaar heeft in het teken van de coronapandemie gestaan. Mondkapjes, uitzonderlijk veel handen wassen en poetsen, poetsen, poetsen. Met de nodige hygieneregels en maatregelen hebben we een zo veilig mogelijk manier gevonden om ons werk uit te kunnen voeren.

Ondanks alle hordes heeft de praktijk het jaar succesvol doorstaan!

2021

Met een hoofd vol plannen en goede moed zijn we inmiddels begonnen aan 2021. Het jaar van vaccinaties en volhouden. Ondanks de huidige lockdown, mag onze sector nog doorwerken. Het komende jaar zal niet minder hectisch en uitdagend worden.

Maar met onze ervaringen van het afgelopen jaar in het achterhoofd gaan we er weer tegen aan! In onze dienstverlening verandert er helemaal niets. We gaan op dezelfde voet verder en waarbij we zoals bekend de lat hoog leggen wat betreft kwaliteit.

Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar u weer van dienst te kunnen zijn. We wensen u en uw naasten het allerbeste voor 2021!