Fijne feestdagen!

De tijd is weer voorbij gevlogen! 2022 is alweer bijna afgelopen en de feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om de balans op te maken en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Het afgelopen jaar kregen we voorzichtig steeds meer mogelijkheden in ons werk. We konden weer met bijna het hele team een leuke activiteit ondernemen bij Pitch en Putt Papendal en de stadsvilla Sonsbeek. We behaalden weer het HKZ certificaat! Samen met Doesburg Beweegt konden we de 55+ fitheidstest weer organiseren en startte we weer met de beweeggroep. En Erdem werd voor de eerste keer vader!

Helaas kreeg Maurice dit jaar ook zijn inmiddels beruchte fietsongeluk, waardoor hij een tijd uit de running is geweest. En de overige collega’s zijn inmiddels minstens 1 keer door het corona virus geveld geweest.

2023

We zijn inmiddels helemaal klaar voor 2023. Herbert zal het het komende jaar nog wat verder rustiger aan gaan doen. Hij zal een stapje terug doen in de maatschap, waardoor Joost en Maurice het dagelijkse management van de praktijk verder blijven voeren. We zijn hartstikke blij dat hij nog als fysiotherapeut in de praktijk blijft werken.

Volgende week zullen we als team nog bij elkaar komen om stil te staan bij het afgelopen jaar en de veranderingen van het komende jaar. We gaan er een gezellige tijd van maken.

Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar u weer van dienst te kunnen zijn en blijven de lat hoog houden wat kwaliteit betreft, om zo u van de beste zorg te kunnen voorzien. We wensen u en uw naasten hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2023!