Fysiotherapie in het Biljoenbad

In onze nieuwsbrief van oktober heeft u al kunnen lezen over fysiotherapie in het water. Toen was het nog wachten op de opening van het Biljoenbad in Velp. Deze datum is nu bekend en de definitieve (virtuele) opening vindt plaats op zaterdag 12 december 2020. De virtuele opening is hier te volgen.

Vanaf donderdag 17 december zal Barbara van start gaan met fysiotherapie in het water. Deze fysiotherapeutische behandeling zorgt voor een verbetering van de conditie en voor soepele spieren en gewrichten. Bewegen in het water is voor mensen met stijve spieren of gewrichtsproblemen een verademing. Bij voldoende interesse is er ook nog een mogelijkheid voor uitbreiding van de uren in het zwembad.

Onder professionele begeleiding van Barbara gaat u in het water aan de slag met een op maat gemaakte behandeling. Zij heeft hiervoor een uitgebreide opleiding gevolgd en heeft meegewerkt aan diverse onderzoeken over deze vorm van behandelen.

Deze behandeling kan in sommige gevallen door uw zorgverzekeraar vergoed worden.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over hydrotherapie? Dan kunt u contact opnemen met Barbara via 0313-427654 of barbaramuller@fysiotherapie-ruesink.nl.