Fysiotherapie Ruesink doet mee aan Doesburg Vitaal

Alle medewerkers van onze praktijk hebben zich deze maand aangemeld bij de app van Doesburg Vitaal.

Deze is gekoppeld aan de stappenteller van je smartphone. Je spaart via de app zogenaamde fitcoins. Elke 1.000 stappen of 15 minuten fietsen levert je 1 fitcoins op. En met deze fitcoins kun je in de app jezelf of een ander tracteren.

De app is bedoelt voor mensen met een kleine portemonnee. Zij doen gratis mee. Door simpelweg te gaan bewegen sparen zij deze voor leuke en gezonde cadeautjes.

Wat dacht je van gezonde groenten van het Het Boeren Hoekje, brood van Bertram & Brood, natuurlijke zeep van Puur Zenz en vlees van Keurslagerij De Worstepinne. En je kunt doorsparen voor een groot cadeau: een keer gratis naar de kapper, leuk uitje met je gezin en nog veel meer.

Een financieel gezonde deelnemer betaalt 6 Euro per jaar. Ook voor hen zijn er leuke cadeautjes te verdienen. Het grootste cadeau is dat jij je punten doneert aan een Doesburger die het financieel (even) zwaar heeft.

Wij als fysiotherapeuten worden erg enthousiast van dit initiatief en dragen graag ons steentje bij. Vandaar dat wij allemaal fitcoins zijn gaan sparen om Doesburg een stukje vitaler te maken.

Hou jij van wandelen, fietsen of hardlopen? Word jij gelukkig als je iets voor een ander kunt betekenen? Dan is Doesburg Vitaal echt iets voor jou! Stuur een mailtje naar meedoen@doesburgvitaal.nl