Onze praktijk luidt de zomer in

Zaterdag 11 juli heeft het team van Fysiotherapie Ruesink de zomer ingeluid met een barbecue in de tuin van Maurice. Het weer leek niet helemaal mee te zitten, maar ondanks een paar druppels brak toch de zon door.

Als team hebben we elkaar het afgelopen half jaar minder vaak in levende lijve kunnen zien. Daarom was het hoog tijd om gezellig samen te komen buiten werktijd. Met de heerlijke eigen gemaakte salades van Tirza en Yvonne en het goed doorbakken vlees van Maurice is dat meer dan gelukt. En laten we de tiramisu van Manon als dessert niet vergeten.

De komende tijd zal het team afwisselend een tijdje genieten van hun welverdiende vakantie. Daardoor kan het mogelijk zijn dat u tijdelijk niet een afspraak bij u eigen, bekende fysiotherapeut kunt maken. Gelukkig is er extra ruimte gemaakt in de agenda en kan u in die tijd, mocht dit nodig zijn, bij een van onze collega’s terecht. Zo blijven wij u gedurende de zomer van fysiotherapeutische zorg voorzien.

In augustus versturen we ook geen nieuwsbrief. Vanaf september houden wij u weer op de hoogte van alle ontwikkelingen in de praktijk.

Namens het team Fysiotherapie Ruesink wensen wij u een hele fijne, warme, fitte en bovenal een hele gezonde zomer toe!