Herbert doet wat hij het liefste doet

Vlak voor de kerst hebben we als team het jaar gezellig afgesloten in restaurant de Peerdestal in Ellecom. Naast het jaar sloten we ook een hele mooie periode af met de oprichter van de praktijk.

Herbert doet vanaf dit jaar alleen nog wat hij het allerliefste doet, namelijk werken als fysiotherapeut. Dat betekent dat hij een stapje terug doet in de maatschap en niet langer het dagelijks management voert binnen de praktijk. Dat geeft hem meer tijd om zich alleen nog bezig te houden met het behandelen van zijn patiënten. Joost en Maurice gaan samen verder als eigenaar van de praktijk.

En als je Herbert echt goed kent, weet je dat zijn andere passie is om met zijn vrouw Yvonne op pad te gaan in hun camper. Daarom kreeg hij van het team onder andere deze warme trui om achter het stuur te dragen.

De Peerdestal is een hele bijzondere plek voor Herbert. 43 jaar geleden trouwde hij daar met Yvonne. Die dag viel toevallig samen met zijn diploma uitreiking. Vandaar dat hij op zijn trouwdag in de Peerdestal zijn diploma fysiotherapie mocht ontvangen. Een plek waar alles begon en hij nu ook een belangrijke periode van zijn leven mag afsluiten.

Herbert, nogmaals namens ons allemaal: Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! En blijf nog lekker lang bij ons werken!