Het herstel van Maurice

Beste mensen,

Zoals jullie in een eerdere nieuwsbrief al hebben kunnen lezen, ben ik nog aan het herstellen van mijn ongeval begin juni met de racefiets.

Na de operatie aan mijn sleutelbeen, waar een plaat op is gezet, rest het overige letsel waaronder de breuken in mijn ribben. Deze moeten met de tijd en geduld verder genezen. Zoals ik het nu ervaar, is dat het een pittig en lang herstelproces.

Het goede nieuws is dat ik na mijn vakantie weer begonnen ben met werken!

Nog wel met enige beperkingen en nog niet mijn volledige uren, maar de start is er en dat gaat goed. Ik kan voortaan, tevens als ervaringsdeskundige, mijn patiënten nog beter begeleiden en bijstaan in een dergelijk traject.

Ik wil iedereen bedanken voor de warme berichten en het getoonde medeleven. En ook mijn collega’s uiteraard bedanken voor het opvangen van mijn patiënten. Ik werk er hard aan om jullie allemaal snel weer van dienst te kunnen zijn.

Hopelijk tot snel!

Maurice