Janneke heeft een andere baan

Eind 2019 kwam het Herbert en Yvonne ter ore dat ik even zonder werk zat. Dit had alles te maken met het aflopen van mijn contract elders en mijn wens om iets met mijn master Klinische Gezondheidswetenschappen te gaan doen. Een passende baan had ik daar helaas nog niet bij gevonden.
Vreemd of bijzonder hoe sommige dingen vervolgens kunnen samenvallen. Begin december werd ik gebeld door Yvonne.
Herbert lag in het ziekenhuis, of ik in de mogelijkheid was om zo snel mogelijk in de praktijk te komen waarnemen. Fysiotherapie Ruesink was voor mij geen onbekende praktijk. Omdat ik zelf ben opgegroeid in Ellecom ken ik Herbert en Yvonne. Ik lag, net als mijn oma, ouders en zus zelf wel eens op de behandelbank op de Buitensingel nummer 13. Dus natuurlijk hielp ik Fysiotherapie Ruesink uit de brand.

Wat volgde was een heel bijzondere en prettige periode. De waarneming verloopt goed, tegelijkertijd zitten Yvonne, de collega’s, de patiënten en ik in spanning of het allemaal goed zal komen met Herbert. En gelukkig komt dat goed. Hij werkt alweer een tijdje. Voor mij zijn er in de nabije toekomst wat vaste uren beschikbaar binnen de praktijk. Zolang ik mijn droombaan buiten de fysiotherapie nog niet gevonden heb, wil ik graag hier blijven werken, en zo mogelijk twee banen combineren.

Net als ik, met een volle agenda in het verschiet, met vakantie wil gaan komt het coronavirus om de hoek kijken. De praktijk ligt min of meer stil en mijn vakantie valt in het water. In die periode ga ik verder met zoeken naar mijn ‘droombaan’, en die komt zowaar voorbij.

Per 1 juli ben ik begonnen als beleidsmedewerker onderwijs voor de studies Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde binnen het Radboudumc in Nijmegen. Bij deze functie help ik mee ontwikkelen aan het curriculum van deze studies en maak ik het mede mogelijk dat ‘de medici van morgen’ worden opgeleid. Helaas is het op dit moment niet te combineren met het werk als fysiotherapeut. U zult mij daarom niet meer zien bij Fysiotherapie Ruesink.

Voor een ieder die ik onder behandeling heb gehad en niet gedag heb kunnen zeggen: Bedankt voor de fijne tijd en het in mij gestelde vertrouwen!

En ook Yvonne, Herbert, Maurice, Joost, Tirza, Barbara en Manon bedankt voor het warme onthaal en de fijne samenwerking. En wie weet…. Tot ziens!