Joost heeft een nieuwe nevenfunctie

Sinds oktober heeft Joost er een nieuwe nevenfunctie bij. Naast zijn werkzaamheden voor de praktijk is hij tot het bestuur van Coöperatie IJsselstromen toegetreden. In het bestuur zal hij de functie van secretaris bekleden.

Coöperatie IJsselstromen is een multidisciplinair en wijkgericht samenwerkingsverband van eerstelijns zorgverleners en praktijken uit Doesburg, Angerlo, Giesbeek, Lathum en Drempt. De coöperatie is in 2013 opgericht door een aantal bevlogen eerstelijns zorgprofessionals, vanuit de overtuiging dat betere samenwerking tot betere (eerstelijns)zorg leidt.

In totaal zijn meer dan 200 professionals bij de coöperatie aangesloten, van 30 praktijken en zorgorganisaties uit de regio. Met elkaar dragen zij zorg voor ongeveer 17.000 inwoners. Al sinds de start is onze praktijk betrokken bij de coöperatie.

Joost was al betrokken bij enkele zorgprogramma’s en zal zich nu dus nog verder gaan inzetten voor de coöperatie. Uiteraard blijft hij gewoon voor onze praktijk als fysiotherapeut werkzaam.