Joost is 10 jaar bij de praktijk!

De tijd vliegt! Joost is alweer 10 jaar bij de praktijk!

In september 2011 is Joost begonnen bij ons. Sinds die tijd heeft hij zich ontwikkelt tot een van de vaste waardes van onze praktijk.

In 2017 heeft hij zich gespecialiseerd in de Geriatriefysiotherapie, of wel fysiotherapie voor de oudere doelgroep. In de afgelopen jaren heeft hij een breed multidisciplinair netwerk opgebouwd en waardoor hij nauw samenwerkt met o.a. huisartsen en wijkverpleegkundigen.

Ook is hij lid verschillende zorgnetwerken, zoals ParkinsonNet, MSZorg Nederland en Chronisch ZorgNet. Voor dat laatste netwerk is hij ook kartrekker van de regio Doetinchem.

Naast zijn werkzaamheden voor de praktijk zet Joost zich in voor de coöperatie IJsselstromen en is hij buurtsportcoach ouderen bij Doesburg Beweegt, waarvoor hij onder andere in de organisatie zit voor de jaarlijkse fitheidstest in Doesburg.

Sinds 2020 is hij, samen met Herbert en Maurice, gestart met de nieuwe maatschap en gaat hij samen met Maurice de praktijk over een paar jaar voortzetten. Dat gaat dus wel goed komen met het volgende jubileum!