Joost woont congres ChronischZorgNet 2022 bij

Op 8 maart werd het jaarlijkse congres van ChronischZorgNet gehouden, wat ondanks de versoepelingen dit jaar nog online werd georganiseerd. Al jaren neemt Joost deel aan ChronischZorgNet, waardoor hij dan ook virtueel aanwezig was op het congres.

Dat houdt in dat hij gewoon thuis op de bank kon blijven zitten en het congres via de tv kon volgen. En met het mooie weer die dag was het niet eens zo’n straf. Tussen de sprekers door was er voldoende tijd om de benen even te strekken. De organisatie had ook nog voor een lekkere lunch gezorgd, door van te voren een pakket op te sturen met een recept inclusief de ingrediënten. Hoewel daar dus nog even voor gekookt moest worden.

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie voor patiënten met chronische aandoeningen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld etalagebenen, longaandoeningen en hartrevalidatie. Binnen dit netwerk met landelijke dekking staat kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel. Chronisch ZorgNet therapeuten onderscheiden zich dan ook op dit gebied.

Na het congres is Joost weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de aanpak van chronische aandoeningen.