Maurice bij AV Gelre aanwezig

Zaterdag 8 oktober was de startbijeenkomst van Start to Run bij AV Gelre in Dieren. Maurice was hier namens onze praktijk bij aanwezig.

Tijdens deze hardloopcursus kun je kennismaken met hardlopen en genieten van de schitterende omgeving op de Veluwezoom. In deze cursus maak je, in een groep en onder leiding van ervaren hardlooptrainers, op ontspannen wijze kennis met hardlopen. Na 8 weken kun je 3 km achter elkaar hardlopen. Een perfecte manier om met deze mooi sport in aanraking te komen dus.

Maurice was die dag aanwezig voor de cursisten om vragen te stellen. Tevens kon hij tips en adviezen geven wanneer het gaat om blessurepreventie. Vaak zien we dat mensen vol enthousiasme en motivatie beginnen met hardlopen, maar uiteindelijk door een te intensieve en te snelle opbouw een blessure oplopen. Deze blessures leiden er dan weer vaak toe dat mensen moeten afhaken van de sport.Om de zoveel weken zal Maurice ook op de woensdag aanwezig zijn bij AV Gelre. De overige sporters kunnen dan bij klachten om advies vragen. Ook zal hij beschikbaar zijn voor trainers om vragen te kunnen stellen of om samen eens te kunnen sparren.

De cursus zal overigens vaker gegeven worden. Wil je ook graag onder begeleiding starten met hardlopen? Hou dan de website van AV Gelre in de gaten. Voor overige vragen over hardlopen of advies bij sportblessures kun je bij Maurice terecht!