Maurice en Erdem bij de Veluwelopersdag

Eindelijk mochten ze weer. Na 2 jaar beperkingen door Corona, was het op 21 januari 2023 tijd voor de Veluwelopersdag. Het jaarlijkse aftrapmoment van het hardloopjaar voor loopgroep Veluwelopers.

De Veluwelopers verzorgt hardloop trainingen in het mooiste trainingsgebied van Nederland, de Veluwe. Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom kan je op meerdere plaatsen in de gemeente Rheden en Brummen looptrainingen op alle niveau’s volgen. Trainingen worden verzorgd door atletiekunie gecertificeerde trainers.

Het sociale karakter van de groepstrainingen en de aandacht voor de looptechniek van de individuele lopers zorgt ervoor dat iedereen met veel plezier aan zijn persoonlijke doelen kan werken. Of dit nu gaat om prestatieverbetering of gezond bezig zijn en fit blijven.

Maurice en Erdem waren die dag aanwezig om vragen van lopers te beantwoorden en de deelnemers van advies te voorzien. Met hun interesse in sport zijn zij de aangewezen personen om al je vragen aan te stellen als het gaat om sportblessures en de preventie hiervan.

Als dat geen geweldig hardloopjaar gaat worden…