Nieuwe collega gezocht

We zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij een gedreven fysiotherapeut die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende functie? Of ken jij er toevallig een? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Fysiotherapie Ruesink krijg je namelijk de kans om deel uit te maken van een dynamisch en hecht team van professionals, waarbij je patiënten helpt met een breed scala aan uitdagingen. Als fysiotherapeut bij ons ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van behandelingen voor patiënten met fysieke problemen. Dit varieert van sportblessures tot neurologische klachten en herstel na een operatie.

Bekkenfysiotherapie

We zijn op zoek naar iemand die BIG en KRF NL geregistreerd is en affiniteit heeft met onze specialisaties, waaronder bekkenfysiotherapie. Het zou geweldig zijn als je al ervaring hebt met deze specialisatie, maar als je hier minder ervaring in hebt, zijn we ook bereid om je verder op te leiden. Ook bieden we je de mogelijkheid om met onze huidige zeer ervaren bekkenfysiotherapeut ervaring op te doen en gebruik te maken van zijn opgebouwde netwerk van onder andere verloskundigen en specialisten in het ziekenhuis.

Als fysiotherapeut in ons team werk je samen met collega’s en verwijzers om de beste zorg te bieden en patiënten te helpen bij het bereiken van hun doelen. Bovendien ben je een belangrijke schakel in het behouden en verbeteren van de kwaliteit van onze praktijk. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en het leveren van hoogwaardige zorg aan onze patiënten.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze praktijk is HKZ-gecertificeerd en werkt met de software van Intramed Plus. Bij Fysiotherapie Ruesink bieden wij een stimulerende en ondersteunende werkomgeving, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en investeren daarom in scholing en andere secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en kwaliteitsregisterkosten.

Als nieuwe collega bij ons team werk je minimaal 12 uur per week, waarbij uitbreiding van uren mogelijk is bij wederzijdse tevredenheid. Het is belangrijk dat je bereid bent om op een avond te werken.

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie, of ken je iemand die geschikt zou zijn? Stuur dan je sollicitatie en CV naar ons via info@fysiotherapie-ruesink.nl. Ook als je zelf geen fysiotherapeut bent, zouden wij het enorm waarderen als je deze vacature zou willen delen in jouw netwerk!