Nieuwe eigenaar Sportcentrum BodyControl

Al jaren is op Sportcentrum BodyControl in Doesburg een van onze behandellocaties gevestigd. Sinds 1 december heeft deze sportschool een nieuwe eigenaar. Na 15 jaar heeft sportschooleigenaar Joseph Sinay het stokje gaan overdragen aan Juan van Baalen.

Juan werkt sinds 2010 als fitnessinstructeur bij Sportcenter Bodycontrol. Nu, na bijna 13 jaar, heeft hij gekozen voor een nieuwe uitdaging om de sportschool zelf over te nemen. Juan ziet veel mogelijkheden om door te groeien met de sportschool.


Er zullen ook een aantal vernieuwingen plaatsvinden de aankomende tijd, zoals ruimere openingstijden voor de sportschool. Daarnaast zullen er meer soorten abonnementen worden aangeboden, om iedereen een kans te geven om te sporten.

Er verandert niets in de samenwerking met onze praktijk en daarom zullen wij de komende jaren nog steeds gebruik blijven maken van deze voor ons prettige locatie.

Wij willen hierbij Joseph bedanken voor al de jaren samenwerken. En Juan willen wij nogmaals feliciteren. Wij zien uit naar een fijne samenwerking!