We hebben een nieuwe collega

Vanaf 1 juni komt Barbara Müller-Martens 24 uur in onze praktijk werken. Zij stelt zichzelf voor.

 

Mijn naam is Barbara Müller-Martens, 39 jaar, ben getrouwd en woon in Didam.

 

Na de middelbare school heb ik de HBO-opleiding Marketing en Management gevolgd en heb vervolgens een aantal jaren gewerkt als account manager. Maar dat was het toch niet.

 

In 2007 ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de HAN en heb in 2011 mijn diploma behaald.

Direct daarna ben ik gaan werken in een particuliere praktijk in de Betuwe en al vrij snel  ben ik ook part-time docent geworden op de opleiding voor Fysiotherapie. Eerst in Nijmegen en later in Utrecht en Enschede. Begin 2019 ben ik gestopt met lesgeven.

 

Het lesgeven aan internationale studenten, meer kennis willen vergaren en interesse in wetenschap zorgden ervoor dat ik van 2016-2019 de deeltijd opleiding aan de University of Brighton in Engeland ben gaan volgen en succesvol heb afgerond  Heel wat keren ben ik in die tijd naar Engeland geweest. 

De aandachtsgebieden waren de ouder wordende mens en neurologie.

 

Vanaf  2017 ben ik part-time in een particuliere praktijk in Velp gaan werken met mogelijkheden voor fysiotherapie in het water. Bewegen en oefenen in water vind ik erg leuk en ik heb hier ook diverse scholingen voor gevolgd.

Sinds een half jaar ben ik part-time beweegcoach in de gemeente Rheden. 

Het oefenen in water in Velp op vrijdag en de functie als beweegcoach combineer ik vooralsnog met het werken bij Fysiotherapie Ruesink. 

 

in mijn vrije tijd kom ik graag in het bos waar hardlopen of wandelen met de hond mij een mate van rust en ontspanning geeft.

 

Ik kijk uit naar de samenwerking met collega's en met u als patiënt.