Telefonische bereikbaarheid van onze praktijk

Nadat Yvonne begin dit jaar van haar welverdiende pensioen is gaan genieten, hebben we onze telefonische bereikbaarheid aangepast. Alle locaties hebben een vaste telefoonlijn gekregen en zijn wij gaan werken met een VoIP bedrijfstelefooncentrale. Dit betekent dat al onze lijnen verbonden zijn aan ons algemene telefoonnummer 0313-427654.

We kunnen vanaf  elke locatie bellen met dit nummer en een telefoontje komt in principe op elke locatie binnen. Om er voor te zorgen dat uw behandeling niet elke keer verstoord wordt door een telefoontje, staan deze in de behandelkamer in de regel uit. Zo kunnen we onze aandacht bij de patiënt houden en worden we niet gestoord door een rinkelende telefoon.

Wie krijgt u aan de lijn?

Manon heeft de werkzaamheden van Yvonne overgenomen, alleen is zij niet elk moment aanwezig. Op dinsdag en donderdag neemt zij de hele dag de telefoon aan en op maandag en vrijdag doet zij dit in de ochtend. Zij werkt deels in onze locatie in de Linie en deels vanuit huis. Inmiddels is zij de spil van ons web geworden. Zij kan voor u een afspraak inplannen of eventueel een boodschap doorgeven. Indien nodig wordt u dan, zodra het kan, teruggebeld door de desbetreffende persoon.

Wanneer Manon niet werkt is de telefoon doorgeschakeld naar een telefonische bereikbaarheidsservice. Dit doen we omdat we vinden dat we goed bereikbaar moeten zijn. U krijgt dan iemand van deze telefoonservice aan de lijn. Zij kunnen geen afspraak voor u maken, maar geven wel direct uw boodschap via e-mail aan ons door. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Andere manieren om ons te bereiken

Ons mobiele nummer 06-20640948 was voorheen ons telefoonnummer van de locatie op Sportcentrum BodyControl. Dit nummer is inmiddels ook opgenomen in de VoIP bedrijfstelefooncentrale en schakelt u door naar ons algemene nummer. U kunt wel een sms of WhatsApp bericht naar dit nummer sturen. Dit bericht komt wel alleen in de locatie Bodycontrol aan.

Op werkdagen zijn wij tussen 8:00-18:00uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze uren krijgt u onze voicemail, waar u een bericht voor ons op kunt inspreken. Deze voicemail komt dan als een email-bericht bij ons binnen en wij kunnen deze vanaf elke locatie afluisteren.

Wij zijn altijd bereikbaar via ons algemene e-mailadres info@fysiotherapie-ruesink.nl of via de e-mail adressen van één van onze medewerkers.