Terug van weggeweest: De Doesburg Beweeggroep!

Het is weer mogelijk! De Doesburg Beweeggroep is afgelopen maand weer begonnen. Door de coronaperikelen was het trainen in groepsverband een tijdje helaas niet mogelijk. Gelukkig laten de huidige maatregelen meer toe en kunnen we weer van start.

De beweeggroep is ontstaan in samenwerking met Doesburg Beweegt, met als doel het aanbod van laagdrempelige sportgelegenheid voor 55 plussers te vergroten. Door middel van sport en spel worden de deelnemers een uur lang op verantwoorde wijze flink moe gemaakt. De nadruk van de groep ligt op bewegen op eigen niveau en gezelligheid. De groep is divers en er is voor ieder niveau gelegenheid om aan je conditie te werken.

De groep wordt begeleid door Joost, de geriatriefysiotherapeut in onze praktijk. Als geriatriefysiotherapeut is hij gespecialiseerd in het bewegen van ouderen. Daarnaast is hij buurtsportcoach ouderen bij Doesburg Beweegt.

De Doesburg Beweeggroep is iedere donderdag van 11 tot 12 uur in de Beumerskamp in Doesburg. Momenteel is het dragen van een mondkapje in het gebouw nog verplicht zolang je niet aan het sporten bent. Ook is toegang tot de Beumerskamp op dit moment alleen mogelijk door middel van het tonen van een Coronatoegangsbewijs. De kosten zijn 2 euro per keer, die u per keer afrekent.

Wil u graag een keer meedoen? Meldt u dan aan via joostvanderkooij@fysiotherapie-ruesink.nl