Uitgelicht: Barbara Müller-Martens

Het zijn uitzonderlijke en onzekere tijden en voorlopig is het einde nog niet in zicht. Daarom willen wij onze aandacht ook op positieve dingen richten. Eén daarvan is dat we blij zijn dat wij in deze tijden kunnen terugvallen op een bijzonder sterk team. Iedereen draagt hier met zijn eigen, unieke eigenschappen een steentje aan bij. Vandaar dat wij de komende tijd steeds een teamlid willen uitlichten en aan u laten zien waarom wij zo trots op deze collega zijn.

Als eerste is het de beurt aan Barbara Müller-Martens. Een relatief nieuw gezicht in de praktijk, waar we erg blij mee zijn. Barbara is sinds juni 2019 werkzaam in de praktijk. Haar aandachtsgebieden liggen onder andere op het vlak van neurorevalidatie en sport. Daarnaast heeft zij als lid van ChronischzorgNet, aandacht voor mensen met hart- en vaatlijden en longaandoeningen. De komende jaren wil zij zich verder verdiepen in bekken(bodem) gerelateerde klachten. Naast haar vak als fysiotherapeut is zij bezig met een onderzoek naar bewegen in het water en is zij verbonden aan de Saxion Hogeschool in Enschede als tweede supervisor van afstudeerscripties.

Wij kennen Barbara als een vrolijke en enthousiaste collega, die mee denkt en vooruit denkt. Vooral haar grote glimlach en vrolijke, warme persoonlijkheid typeren haar als collega. Door het team wordt zij dan ook gezien als een fijne gesprekspartner.

Dat sluit aan bij de respons die wij krijgen van haar patiënten. Een opvallende uitspraak in het tevredenheidsonderzoek van haar patiënten luidt dan ook: “Haar drive om mij als patiënt daadwerkelijk een betere levenskwaliteit te bieden waardeer ik zeer. Ze is echt betrokken en geïnteresseerd in mij en mijn situatie en geeft 200% inzet.”

In haar vrije tijd loopt ze graag hard in de bossen, omdat ze aan het trainen is voor haar 5e halve marathon in oktober. Daarnaast doet ze aan Canicross met haar hond Alfie en leest ze graag een boek.

We hopen dat u Barbara net zo gaat leren kennen, als wij haar inmiddels kennen.