Uitgelicht: Maurice Looijen

Deze maand brengen wij onze collega Maurice Looijen graag onder uw aandacht. Maurice is sinds april 2016 werkzaam in onze praktijk. Daarvoor heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende praktijken in Gelderland en heeft hij 6 jaar in Rotterdam gewoond en gewerkt. In korte tijd heeft hij zich onmisbaar gemaakt binnen onze praktijk.
Sinds begin dit jaar is Maurice, samen met Herbert en Joost, gestart met de nieuwe maatschap en gaat hij samen met Joost de praktijk over een paar jaar voortzetten.
Naast zijn reguliere werkzaamheden als fysiotherapeut is hij dus ook druk met het organisatorische reilen en zeilen van de praktijk.

Maurice heeft veel affiniteit met rug-, heup-, schouder-, knie-, enkel/voet- en sport gerelateerde klachten.
Hij is specialist in voet en loopanalyse en lid van het VSO-netwerk en werkt samen met Papendal. Al heel wat mensen zijn door hem voorzien van schoen- of steunadvies en hij heeft talloze inlegzolen aangemeten. Maurice ziet veel patiënten met hielspoor die hij behandelt met shockwave.
Samen met Tirza is Maurice ook lid van de werkgroep schouder/elleboog van ziekenhuis Rijnstate en het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Er is een intensieve en mooie samenwerking.

Zijn collega’s omschrijven hem als betrouwbaar, “to the point”, oprecht en kundig. Een collega waar je op kan bouwen.
Uit de feedback van zijn patiënten valt te lezen: “Luistert en vraagt goed door naar de klachten die ik heb en neemt adequate maatregelen in samenspraak met mij”

Samen met zijn partner en twee dochters, woont Maurice in Huissen. In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets. Het kan goed zijn dat u hem wel eens gespot heeft, als hij vanuit Huissen op de fiets naar de praktijk in Doesburg komt. In juni zou hij een aantal cols in de Alpen beklimmen, maar helaas zorgde de pandemie ervoor dat dat niet doorging.
In plaats daarvan heeft hij een dagje in Limburg een deel van de Amstel Gold race gefietst met o.a. de Gulpenberg, Keutenberg en Cauberg. Nu is hij verder in training om in september alsnog naar de Alpen te gaan. Er zullen daarna ongetwijfeld nog veel mooie ritten komen.

Wij zijn ontzettend blij met zo’n collega.
Meer informatie over zowel Maurice en de rest van ons team vindt u op onze website https://www.fysiotherapie-ruesink.nl/praktijk/team/.