Uw mening telt!

Fysiotherapie Ruesink heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze praktijk werkt blijvend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg. Uw mening over onze zorgverlening is hierbij erg belangrijk. Met uw opmerkingen en suggesties kunnen wij onze zorg verbeteren. Zowel wij als zorgverzekeraars willen dat patiënttevredenheid wordt gemeten door een onafhankelijke partij. Daarom werken wij in de praktijk met Qualizorg.

Vrijwillig en anoniem

Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Meedoen?

Wij vragen u toestemming om uw e-mailadres te mogen gebruiken om de vragenlijst toe te sturen. De vragenlijst wordt aan u toegestuurd na uw laatste behandeling. Bij een langdurig traject wordt deze na de vijftiende behandeling verstuurd.

Online vragenlijst

Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De vragen gaan onder andere over onze dienstverlening, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Resultaten patiënttevredenheid

Sinds 1 juli hebben 77 mensen onze praktijk beoordeeld en zij geven onze praktijk en fysiotherapeuten gemiddeld het cijfer 9,1 met een NPS van 74.