We hebben het certificaat “Praktijk met Zorg” weer mogen ontvangen

Eerder hebben we al eens verteld over de uitslag van het patiëntentevredenheids -onderzoek. We zijn blij om te kunnen melden dat onze praktijk dit jaar opnieuw het Certificaat Praktijk met Zorg heeft ontvangen.

Maar liefst 249 patiënten hebben in dat jaar een beoordeling gegeven over onze praktijk en fysiotherapeuten. De algemene beoordeling was gemiddeld een 9,1 met een NPS van 67.

Elke maand lezen we uw feedback zorgvuldig door om te kijken waar we onze zorg kunnen verbeteren. Hierbij ontvangen we soms hele mooie complimenten, zoals:

  • “Is zeer ervaren en komt ook zo over. Legt alles in begrijpelijke taal uit en geeft goede adviezen. Is ook in voor een normaal praatje. En heel belangrijk heeft ook humor” 
  • “Fijne praktijk fijne mensen doen goed hun werk en weten waar ze over praten deskundig”
  • “Op tijd, geïnteresseerd, goede adviezen, vriendelijk, resultaat. Dit is wat ik gewend ben bij Reusink. Kleinschalig dus geen nummer. Dat is prettig.”

We hebben het certificaat op onze verschillende locaties opgehangen en zijn erg blij en trots op deze waardering. Hartelijk dank voor uw feedback!