We hebben het Certificaat Praktijk met Zorg weer ontvangen

Vorige maand vertelde we u al over de uitslag van het patiëntentevredenheidsonderzoek. Inmiddels heeft onze praktijk ook het Certificaat Praktijk met Zorg dit jaar weer ontvangen.

Maar liefst 335 patiënten hebben in dat jaar een beoordeling over onze praktijk en fysiotherapeuten gegeven. In de algemene beoordeling hebben zij een gemiddeld cijfer van 9,1 gegeven met een NPS van 76.

We lezen uw feedback elke maand aandachtig door om te kijken waar we onze zorg op kunnen verbeteren. Soms zitten hier ook hele mooie complimenten tussen

  • “Snel contact na doorverwijzing door huisarts; zelfs uitnodiging voor afspraak voordat alle gegevens beschikbaar konden zijn” 
  • “Waar zelfs de orthopeed zei dat ik niet meer aan het werk zou komen heb ik samen met het advies en de oefeningen die Maurice op gaf toch weer het resultaat bereikt dat ik gewoon weer 20 uur in de thuiszorg aan het werk kan”
  • “super tevreden over personeel en behandeling”

Het certificaat hebben we weer opgehangen op onze verschillende locaties. Wij zijn erg blij en trots op deze waardering.

Hartelijk dank voor uw feedback!