Zorg voor Parkinson

In onze praktijk is Joost al jaren lid van ParkinsonNet. Daarmee hoort hij bij het netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in Parkinson.

Sinds kort is er een nieuw samenwerkingsverband voor Parkinsonzorg in de regio: Zorg voor Parkinson. Dit is een samenwerking tussen ziekenhuizen en zorgverleners in de regio Gelderland en Noord-Brabant. Het doel van Zorg voor Parkinson is een bijdrage leveren aan goede zorg en begeleiding voor mensen met parkinson en hun naasten.

Wie zijn bij Zorg voor Parkinson aangesloten?

Bij het netwerk zijn meerdere ziekenhuizen aangesloten, namelijk Rijnstate, Radboudumc, Maasziekenhuis Pantein, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Ziekenhuis Bernhoven. De ziekenhuizen werken binnen de regio samen met zorgverleners die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Joost is aangesloten bij het netwerk Arnhem-Zevenaar.

Wat doet Zorg voor Parkinson?

Zorg voor Parkinson biedt patiënten en hun naasten een betrouwbare bron van informatie en ondersteuning op het gebied van parkinson.

Zorg voor Parkinson neemt niet de behandeling over, want die blijven patiënten gewoon krijgen in hun vertrouwde ziekenhuis. Daarmee blijven patiënten bij hun eigen neuroloog en verpleegkundige en bij andere zorgverleners die aangesloten zijn bij ParkinsonNet.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de fysiotherapie behandeling bij Parkinson. Neem gerust contact op met Joost.