Erdem aanwezig op de eerste bijeenkomst van het Netwerk Hartrevalidatie Doetinchem!

Op 25 april was het zover: de aftrap van het spiksplinternieuwe Netwerk Hartrevalidatie Doetinchem in het Slingeland Ziekenhuis. En natuurlijk was Erdem, onze hartrevalidatiespecialist, van de partij!

De avond begon met een kennismaking tussen de deelnemers, waarbij Erdem zijn passie voor hartrevalidatie met volle enthousiasme deelde. Vervolgens doken ze dieper in de kern van het netwerk, waarbij ideeën vlogen en visies werden gedeeld over de toekomst van hartrevalidatie in Doetinchem en omstreken.

Maar dat was niet alles… Naast het uitwisselen van kennis en ervaringen, werden de deelnemers getrakteerd op waardevolle inzichten over het hartrevalidatietraject. Van opname tot ontslag!

De avond vloog voorbij en Erdem verliet de bijeenkomst niet alleen met een schat aan nieuwe kennis, maar ook met waardevolle nieuwe contacten en een flinke dosis inspiratie voor de toekomst van hartrevalidatie in Doetinchem.

Met trots kijkt Erdem uit naar de volgende bijeenkomst. Hij is dankbaar voor de kans om deel uit te maken van dit bijzondere en waardevolle netwerk. Op naar nog meer ontmoetingen en samenwerkingen!