Fijne Feestdagen!

Het is bijna niet te geloven, maar 2021 is alweer bijna afgelopen. Het voelt alsof het nog steeds moet beginnen. Gelukkig dat we het hele jaar wel gewoon ons werk hebben mogen uitvoeren.

Team Ruesink

Het team maakte in het afgelopen jaar enkele veranderingen door. In maart is Erdem Kaya bij ons team komen werken. Inmiddels werkt Erdem al 28 uur bij ons en heeft zijn plek al echt in het team gevonden. We zijn blij met zijn komst!

Helaas maakte Barbara tegen het eind van het jaar bekend dat zij ons team zou gaan verlaten. Ze verruilt het vak fysiotherapie voor het onderwijs. Inmiddels heeft Barbara haar laatste werkdag gehad. Vanwege de nieuwe lockdown moesten we noodgedwongen haar afscheidsetentje uitstellen, maar wat in het vat zit verzuurt niet.

Derde, vierde, vijfde golf…

Ons werk was nog steeds niet helemaal normaal. Veel poetsen, regelmatig gebruik maken van mondkapjes en heel wat wattenstaafjes in de neus. Het voelt bijna als een tweede natuur, maar we hopen het komende jaar iets minder rekening met corona te hoeven houden.

Gelukkig is ook dit jaar iedereen tot zo ver gezond gebleven. Jammer dat we als team elkaar wederom veel minder hebben kunnen zien dan normaal. Gelukkig hebben we in de zomer elkaar nog eens kunnen zien tijdens een etentje bij Manon thuis. En de huidige techniek maakt dat het toch voelt alsof we het contact met elkaar kunnen houden via onze video-overleggen.

2022

We zijn inmiddels helemaal klaar voor 2022. Ondanks de voortdurende pandemie hebben we voor het komende jaar ook weer mooie plannen. We blijven de lat hoog houden wat kwaliteit betreft, om u van de beste zorg te kunnen voorzien.

Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar u weer van dienst te kunnen zijn. We wensen u en uw naasten hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2022!