Joost barbecued met Doesburg beweegt

Onze eigen Joost is al jaren, vanuit onze praktijk, actief als Buurtsportcoach voor Ouderen bij Doesburg Beweegt. Dit is een dynamisch samenwerkingsverband met zes toegewijde buurtsportcoaches.

Op een stralende septemberdag kwam het Doesburg Beweegt team samen voor een informele barbecue bij het huis van Ward Terpstra in het schilderachtige Zuidwolde. Ward is de coördinator van de Buurtsportcoaches bij Doesburg Beweegt. Het bood het team de gelegenheid om te ontspannen, te genieten van elkaars gezelschap, te wandelen door de prachtige omgeving van Zuidwolde, en te genieten van heerlijk eten.

Beweging, het promoten van gezonde alternatieven, participatie en preventie staan centraal in de missie van Doesburg Beweegt. Samen met partners zoals 0313 Doesburg, de Gelderse Sport Federatie, Uniek Sporten, PlusFit, Doesburg Vitaal, Kia Ora, en uiteraard, Fysiotherapie Ruesink, hebben ze één gemeenschappelijk doel: het verbeteren van de gezondheid en levensstijl van alle bewoners.

De barbecue bij Ward’s huis was niet alleen een moment van plezier en samenzijn, maar ook een viering van de inzet van Doesburg Beweegt en de waardevolle rol van de buurtsportcoaches.

Samen blijven ze werken aan een gezondere en actievere toekomst voor Doesburg, met de sterke overtuiging dat hun inspanningen positieve veranderingen brengen in de levens van de inwoners van de gemeente Doesburg.