Telefonische bereikbaarheid van onze praktijk

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag voor een van onze fysiotherapeuten? Dan zijn er verschillende manieren om contact met ons op te nemen, afhankelijk van wat voor u het handigst is. U kunt ons bellen, mailen, ons contactformulier op de website invullen of een bericht sturen via WhatsApp.

Manon staat op dinsdag en donderdag de hele dag paraat om de telefoon op te nemen. Op maandag en vrijdag doet ze dit in de ochtend. Ze werkt deels op onze locatie in de Linie en deels vanuit huis. Manon kan een afspraak voor u inplannen of een boodschap doorgeven aan ons team.

Als zij niet beschikbaar is, wordt de telefoon doorgeschakeld naar een telefonische bereikbaarheidsservice. Hoewel zij geen afspraken kunnen maken, zorgen zij ervoor dat uw boodschap direct bij ons terechtkomt. We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Op woensdag is Manon de hele dag afwezig en krijgt u altijd de bereikbaarheidservice aan de lijn. Die dag kan het daardoor wat langer duren voor u antwoord op uw vragen krijgt.

Buiten kantooruren kunt u onze voicemail inspreken, die we als e-mail ontvangen en vanaf elke locatie kunnen beluisteren. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp op ons vertrouwde nummer 0313-427654. Als u ons nummer opslaat in uw contacten, kunt u direct een gesprek met ons starten.

Wilt u een afspraak maken zonder te bellen? Gebruik dan ons online afsprakenformulier, waarmee u ons direct alle benodigde informatie verschaft. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak in te plannen.

Heeft u algemene vragen of wilt u contact opnemen met een specifieke medewerker? Dan kunt u ons altijd bereiken via ons algemene e-mailadres info@fysiotherapie-ruesink.nl of via de e-mailadressen van onze teamleden. We kijken ernaar uit om van u te horen!