Maurice naar VSO Netwerkbijeenkomst 2023

Het was een drukke tijd voor Maurice. Naast zijn deelname aan het Schoudercongres, nam hij op donderdag 23 november deel aan de VSO Netwerkbijeenkomst 2023. Hier werden diverse boeiende lezingen gegeven, waaronder die van Dr. Maarten Moen, chefarts NOC*NSF/team NL, die dieper inging op peesproblematiek.

De dag bood niet alleen ruimte voor interessante presentaties, maar ook voor waardevolle discussies. Maurice verwierf meer inzicht in dynamische drukmeetanalyses en keek met een positieve blik naar de toekomst. Dit alles in het gezelschap van een enthousiaste groep fysiotherapeuten, allen met brede kennis van klachten in de bewegingsketen en een specifieke focus op voetgerelateerde problemen. Bovendien delen zij een gemeenschappelijke passie voor optimaal sporten en bewegen.

Kortom, het was een geslaagde tijd waarin Maurice nieuwe inzichten heeft opgedaan en zijn netwerk heeft verrijkt. Hij kijkt ernaar uit om deze kennis te integreren in onze praktijk en blijft streven naar het optimaliseren van sportieve prestaties en bewegingsvrijheid!