Tirza en Maurice naar het Schoudercongres 2023!

Tirza en Maurice hebben op vrijdag 15 december deelgenomen aan het Schoudercongres 2023, een boeiend evenement dat volledig in het teken stond van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schouderklachten. Het congres, georganiseerd door schoudernetwerk Nederland en Vlaanderen, bood een platform voor het uitwisselen van kennis, het opdoen van nieuwe inzichten en het ontdekken van praktische toepassingen binnen hun aandachtsgebied.

Het congres, gehouden in Den Bosch, bracht deskundigen samen die hun expertise deelden over diverse schoudergerelateerde vraagstukken, variërend van diagnostiek tot behandelmogelijkheden en revalidatiestrategieën. Met boeiende lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden was het een waardevolle ervaring voor onze collega’s.

De vergaarde kennis en ervaringen zullen ongetwijfeld bijdragen aan de voortdurende verbetering van onze dienstverlening en de kwaliteit van zorg die wij aan onze patiënten bieden. Tirza en Maurice kijken ernaar uit om nieuwe inzichten te implementeren en deze waardevolle informatie te delen met hun patiënten.

Zoek Tirza & Maurice