2024, here we come!

Wat een jaar was 2023! Terugkijkend zien we een periode van avontuur, groei en gezelligheid. Het begon met Herbert die een stapje terugnam uit de maatschap om samen met zijn vrouw Yvonne te genieten van meer rust en reizen. Ondanks zijn verminderde aanwezigheid, blijft hij gelukkig nog steeds actief als fysiotherapeut in de praktijk, iets waar we allemaal enorm blij mee zijn. Ook het komende jaar zal hij zijn bijdrage blijven leveren, al zal de camper hem vast ook weer roepen.

Joost en Maurice hebben met veel enthousiasme het dagelijkse management op zich genomen, waardoor de praktijk soepel blijft draaien. Het team heeft samen leuke activiteiten ondernomen, met helaas een kleine hapering door een blessure voor Maurice na een uitje naar Rijnboulder Arnhem. Maar ach, dat kan de beste overkomen, nietwaar?

We hebben enkele tijdelijke afwezigheden gehad, maar allemaal om betere redenen. Erdem genoot van ouderschapsverlof, en Tirza maakte een bijzondere reis naar Mexico. Kortom, er was genoeg om over na te praten bij het koffiezetapparaat.

Een absoluut hoogtepunt was het behalen van het HKZ-certificaat in oktober, waarmee we laten zien dat kwaliteit voorop staat in onze praktijk.

En nu kijken we vol verwachting uit naar 2024! Het hele team staat te popelen voor nieuwe avonturen en kansen. Eind december komen we nog een keertje samen om het afgelopen jaar te vieren en vol energie vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Uiteraard hoort daar ook een gezellig etentje bij.

Namens het hele team willen we u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen het afgelopen jaar. We hebben er enorm van genoten om u van dienst te zijn en kijken uit naar een nieuw jaar vol goede zorg, gezondheid en geluk. Fijne feestdagen en een schitterend 2024 gewenst!