Nieuw op locatie BodyControl: Wachtkamerscherm

Om ervoor te zorgen dat je niet te laat bent voor je afspraak, proberen we allemaal net iets eerder aanwezig te zijn. Maar dat betekent vaak dat je nog even moet wachten voordat je je fysiotherapeut kunt zien. En laten we eerlijk zijn, wachten is niet altijd het leukste onderdeel van je bezoek aan de praktijk. Maar gelukkig hebben we een manier gevonden om het wachten op onze locatie in Sportcentrum BodyControl, aangenamer en zelfs plezierig te maken, met ons gloednieuwe wachtkamerscherm.

Wat is een wachtkamerscherm?

Een wachtkamerscherm is een narrowcasting-beeldscherm dat in de wachtkamer hangt en patiënten voorziet van informatieve en boeiende content. Van handige bewegingstips tot de openingstijden van onze fysiotherapiepraktijk. Van de werkroosters van onze toegewijde medewerkers tot het laatste nieuws en updates binnen de praktijk. In samenwerking met het sportcentrum hebben we dit scherm aangeschaft en sinds begin september is het tijdens onze openingsuren actief. Na sluitingstijd van de praktijk voorziet het scherm je alleen nog van nieuws en informatie van het sportcentrum zelf.

Hoewel we ons best doen om de wachttijd zo kort mogelijk te houden, willen we ervoor zorgen dat je je niet verveelt terwijl je wacht. Ons nieuwe scherm voorziet je van relevante en vermakelijke informatie, zodat je je wachttijd op een nuttige en plezierige manier kunt doorbrengen.