Bewegen met Joost

Na de zomerstop zijn we opnieuw begonnen met de Doesburg Beweeggroep. Elke donderdag brengen we onze deelnemers in beweging in de sporthal de Beumerskamp.

Joost, onze geriatriefysiotherapeut in de praktijk, leidt de groep. Met zijn specialisatie in beweging voor ouderen en zijn rol als buurtsportcoach ouderen bij Doesburg Beweegt, zorgt hij voor deskundige begeleiding.

Deze beweeggroep is tot stand gekomen in samenwerking met Doesburg Beweegt, met als voornaamste doel het aanbieden van toegankelijke sportmogelijkheden voor mensen van 55 jaar en ouder. Gedurende een actief uur van sport en spel zorgen we ervoor dat de deelnemers op een verantwoorde manier flink in beweging komen. Onze prioriteit ligt bij beweging op het niveau van de deelnemers zelf en het bevorderen van een gezellige sfeer. Onze groep is divers en biedt mogelijkheden voor mensen van alle conditieniveaus om aan hun gezondheid te werken.

De Doesburg Beweeggroep komt elke donderdag samen van 11:00 tot 12:00 uur in de Beumerskamp in Doesburg. De kosten bedragen slechts 2 euro per sessie, die u bij ieder bezoek kunt betalen. Wilt u graag eens meedoen? Meld u dan alstublieft aan.