Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg

Het leven stopt niet als je ouder wordt! Ben je een inwoner van Doesburg op leeftijd en wil je graag de deur uit om nieuwe mensen te ontmoeten en leuke activiteiten te ondernemen? Maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Maak kennis met de Ontmoetingsgids voor ouderen van Stichting Doesburgerinitiatief. De nieuwste editie van 2023 is net uit!

Deze gids is speciaal samengesteld voor ouderen en bevat een grote variatie aan activiteiten in Doesburg. Of je nu graag creatief bezig bent, van wandelen houdt, gezellig samen wilt eten of gewoon een praatje wilt maken, er is voor ieder wat wils. Het draait allemaal om ontmoetingen, dus niet alleen bezig zijn, maar ook samen genieten. Want het is belangrijk dat ouderen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

En het mooiste van alles? Wij staan er ook in! De Doesburg Beweegt Groep van Joost is ook vermeld in de gids. Deze groep voor 55+-ers komt iedere donderdag samen in Sporthal Beumerskamp van 11.00 tot 12.00 uur. Het is niet alleen een gezellige groep om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook nog eens sportief bezig te zijn met sport en spel (denk aan gym van vroeger, maar dan leuker!).

Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren en ga op avontuur in Doesburg! Je kunt de gids hier online bekijken en anders heeft Joost nog wel een extra exemplaar liggen.