Afspraakherinnering

Sinds vorig jaar maken wij gebruik van de Afsprakenapp. Dit is een slimme reminderservice, die is gekoppeld aan onze agenda. U ontvangt automatisch twee dagen voor uw afspraak een herinnering, waarmee de kans dat u de afspraak vergeet wordt verminderd.

Gemak

Het voordeel van de App is dat u heel gemakkelijk kunt zien wanneer uw afspraak ook alweer was. Bij u eerste afspraak ontvangt u van ons automatisch een e-mail waarin u uitgelegd wordt hoe u de app kunt installeren.

E-mail

Zelfs zonder gebruik van deze app kunt u herinneringen van ons ontvangen. Wanneer uw e-mailadres bij ons bekend is, krijgt u via de e-mail de herinnering.  Het is zelfs mogelijk om de afspraken automatisch in uw Apple, Google of Outlook agenda te laten zetten.

Niet goed ontvangen?

We hebben erg veel enthousiaste reacties van u mogen ontvangen over het gebruik van de app. Echter komt het sporadisch voor dat u de afspraakherinnering niet ontvangt. Daarom een paar handige tips om er voor te zorgen dat u deze zo goed mogelijk ontvangt.

  • De afspraakherinnering wordt twee dagen voor uw afspraak verzonden. U ontvangt geen afspraakbevestiging direct na het maken van de afspraak. Dit omdat dit verwarring geeft bij het verzetten van afspraken en bij meerdere afspraken per week.
  • Het kan voorkomen dat uw herinnering in uw spambox van uw email is terecht gekomen. Wanneer u geen herinneringen meer ontvangt is het verstandig uw spambox te checken.
  • Wanneer u de Afsprakenapp installeert op uw smartphone heeft u te allen tijde inzage in uw openstaande afspraken. De app geeft u ook een melding via een pushbericht op uw telefoon wanneer u een afspraak heeft.

In individuele gevallen wil het, ondanks de bovenstaande maatregelen, voorkomen dat u de herinneringen niet ontvangt. Neem in dat geval contact met ons op. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing.