De beste wensen voor 2024

Namens het gehele team van Fysiotherapie Ruesink wensen wij u de allerbeste wensen voor 2024! We hopen dat het een heel gezond, sportief en bovenal klachtenvrij jaar mag worden. En als dat niet het geval is, weet u uiteraard waar u terecht kunt.

Aanvullende verzekering

Voor 2024 hebben we, zoals altijd, met alle verzekeringen een contract afgesloten. U kunt dus hoe dan ook door ons geholpen worden. Zoals altijd komt de vergoeding voor het merendeel van de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Heeft u deze nog niet of bent u nog niet tevreden met uw huidige aanvullende pakket, dan heeft u nog tot 1 februari om dit aan te passen. Uw basispakket had u voor 31 december moeten aanpassen en dit kunt u pas eind van het jaar weer veranderen voor 2025.

Eigen risico

Heeft u een indicatie waarvoor uw behandelingen vanuit het basispakket worden vergoed? Houdt u er dan rekening mee dat deze onder het eigen risico vallen. Dat kan dus betekenen dat u rekeningen kunt ontvangen van uw zorgverzekering waar fysiotherapiebehandelingen op staan vermeld. Dit betekent niet dat u geen vergoeding meer krijgt, maar dat u uw eigen risico eerst nog moet opmaken. Dit veroorzaakt elk jaar weer enige schrikreacties, dus kijk een eventuele rekening altijd eerst even goed na. Het eigen risico geldt overigens niet voor behandelingen die uit het aanvullend pakket worden vergoed.

Automatisch aangepast

Mocht u iets hebben veranderd aan uw zorgpakket, hoeft u dit niet door te geven. Dit wordt automatisch door de zorgverzekering verwerkt en hoeft door ons verder niet aangepast te worden. De moderne techniek brengt gelukkig ook gemak met zich mee. Dit wordt overigens pas in februari verwerkt, omdat de verzekering in januari altijd erg druk is met alles te verwerken. Tot die tijd wachten we dus rustig af.

Dat waren alle huishoudelijke mededelingen wat betreft het verzekeringswerk. Nu staat niets ons meer in de weg om er een fantastisch jaar van te maken!