Nieuwe ingang bij locatie BodyControl

Met ingang van het nieuwe jaar introduceren we een kleine verandering op onze locatie in Sportcentrum BodyControl: een eigen ingang speciaal voor bezoekers van de fysiotherapie.

Voorheen hadden we aan de voorzijde van het gebouw al een ingang, bedoeld voor mensen met een rollator of beperkte mobiliteit. Alle overige bezoekers maakten gebruik van de hoofdingang aan de zijkant van het gebouw. Deze situatie is nu gewijzigd. De ingang aan de voorzijde is voortaan exclusief voor bezoekers van de fysiotherapie, terwijl bezoekers van de sportschool de ingang aan de zijkant blijven gebruiken.

Deze aanpassing is het gevolg van een nieuw toegangssysteem dat de sportschool heeft geïmplementeerd. De hoofdingang, voorheen voor iedereen toegankelijk, zal binnenkort alleen te openen zijn met een speciale code voor leden van de sportschool.

De ingang van de fysiotherapie blijft vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Deze ingang is tevens beter bereikbaar voor mensen met een rolstoel of rollator, en leidt direct naar de wachtruimte. Een win/win situatie!

Het nieuwe toegangssysteem is nog niet direct actief, waardoor u ruimschoots de tijd heeft om aan de nieuwe situatie te wennen. Er is geen haast, en er zijn geen gevolgen als u voorlopig nog de “verkeerde” ingang gebruikt. Uiteindelijk wordt het vanzelf een nieuwe gewoonte om de snelste route te nemen!