Erdem sluit zich aan bij Chronisch ZorgNet

Erdem is dit jaar toegetreden tot Chronisch ZorgNet, een landelijk netwerk van eerstelijns zorgverleners gespecialiseerd in chronische aandoeningen. Erdem focust zich op fysiotherapie voor hart- en longpatiënten.

Als gespecialiseerde Chronisch ZorgNet longtherapeut behandelt Erdem met toewijding COPD en andere longaandoeningen. Zijn aanpak omvat het bevorderen van beweging, verbeteren van de ademspierfunctie en leefstijlbegeleiding volgens richtlijnen. Hierbij wordt aandacht besteed aan essentiële aspecten zoals stoppen met roken, medicatiegebruik, gezonde voeding en het integreren van beweging in het dagelijks leven. Bovendien biedt Erdem behandeling voor astma, interstitiële en restrictieve longaandoeningen.

De overstap naar Chronisch ZorgNet versterkt de kwaliteit van zorg en optimaliseert doorverwijzingen dankzij de gebruiksvriendelijke en effectieve zorgverwijzer. Ook de longpoli van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem stapt nu over op de geavanceerde zorgverwijzer van Chronisch ZorgNet, die al bekend is bij vele vaatpoli’s en nu als primeur in de longzorg in de regio wordt ingezet. Joost is al jaren actief in het Chronisch ZorgNet netwerk. Hij verzorgt met name de behandeling van etalagebenen, een van de andere chronische aandoeningen waar het netwerk zich op focust.

Erdem blijft actief betrokken bij regelmatige bijscholing, en het netwerk stimuleert en faciliteert interdisciplinaire samenwerking tussen zorgverleners. Regionale bijeenkomsten bieden Erdem de gelegenheid om collega’s te ontmoeten en kennis te delen binnen het netwerk. Deze ontwikkelingen benadrukken Erdem’s voortdurende toewijding aan hoogwaardige zorg en innovatie in zijn vakgebied.