Efficiëntere eerste bezoeken met onze Online Intake

Bij een bezoek aan een fysiotherapeut is het eerste en belangrijkste stap de anamnese, ook wel bekend als de intake. Deze intake is cruciaal om een juiste diagnose te stellen en een effectief behandelplan op te zetten. Het is tevens verplicht om deze intake zorgvuldig te documenteren in het patiëntendossier.

Bij onze praktijk hebben we hiervoor de online intakeprocedure. Door de intake digitaal naar onze patiënten te sturen, krijgen zij de gelegenheid om zich thuis in alle rust voor te bereiden. Bovendien verlicht dit proces de administratieve last, waardoor wij meer tijd kunnen besteden aan de daadwerkelijke zorg voor onze patiënten.

De online intake is ontworpen als een gestructureerd stappenplan dat patiënten zelf kunnen doorlopen. Dit stelt ons in staat om waardevolle informatie te verzamelen die ons helpt bij het stellen van een nauwkeurige diagnose tijdens het daadwerkelijke bezoek aan de praktijk.

Hoe werkt de Online Intake?

Wanneer u een afspraak maakt voor uw eerste consult, stellen wij de digitale vragenlijst voor u beschikbaar. Hierdoor kunt u de vragen in alle rust thuis invullen voordat u ons bezoekt.

Zodra u de vragenlijst heeft ingevuld, wordt deze automatisch naar ons teruggestuurd. Met een simpele druk op de knop kunnen we de gegevens in ons administratiesysteem verwerken. Tijdens uw bezoek aan de praktijk kunt u samen met uw fysiotherapeut eventuele aanpassingen bespreken.

Dit proces van digitalisering bespaart aanzienlijk op administratieve tijd, waardoor er meer kostbare tijd beschikbaar is tijdens uw eerste consult. U, als patiënt, profiteert van deze efficiëntere aanpak.