Wederom voldoende we aan de eisen van het HKZ keurmerk

Met veel trots delen we goed nieuws: we hebben ons HKZ-keurmerk opnieuw weten te behouden na een grondige audit op dinsdag 10 oktober. Gedurende een halve dag heeft Jerry van Holst, auditor van TÜV Nederland, onze praktijk nauwlettend onder de loep genomen. We bezitten dit keurmerk al sinds 2010.

Het HKZ-keurmerk is een bevestiging dat onze fysiotherapiepraktijk voldoet aan de kwaliteitseisen voor verantwoorde en doelmatige zorg. Deze eisen vormen de basis voor het leveren van hoogwaardige zorg. U kunt erop vertrouwen dat uw welzijn onze hoogste prioriteit heeft en dat u kiest voor bewezen kwaliteit!

Het is belangrijk te weten dat momenteel slechts ongeveer 15% van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland in het bezit is van dit HKZ-certificaat. En wat dit nog specialer maakt, is dat wij in Ellecom en Doesburg de enige fysiotherapiepraktijk zijn die deze eer mag dragen.

We zijn enorm trots op deze erkenning en hebben deze mijlpaal gevierd op de manier die we altijd hanteren: met een heerlijke traditionele pannenkoek bij Strijland in Rheden!

PS: Herbert is aan het genieten van een mooie reis en is daarom niet aanwezig op de foto